Ditudvh Tayar Pec4h Sebab Pandu Lajv, Isteri Sufi Rashid Tampil Beri PenjeIasan

Isteri kepada penyanyi Sufi Rashid, Nurulain Md Yusof menaf1kan d4kwaan segel1ntir pengikut yang menyatakan suaminya memandv dalam keadaan Iaju.

Hal itu lantaran pasangan suami isteri yang menikah pada 21 September tahun lalu ini terbabi1 dalam sebuah ‘kemaIangan keciI’ iaitu tayar kereta yang dipandu Sufi pec4h di PLUS selepas selesai menghantar tempahan pelanggan (COD).

Nurulain sebelum ini ada memuat naik video keadaan tayar kereta mereka yang pec4h ketika dalam perjalanan pulang ke Kuala Lumpur dari Johor Bahru pada Ahad malam.

Jelasnya, ketika kejadian berlaku mereka baru melalui tol Kulai, Johor.

“Orang anggap kitorang sp3eding sebab tu tay4r pec4h tapi bukan sebab sp3eding.

“Tay4r pec4h selepas 15 minit keluar tol Kulai. Dan Sufi tak speed pun, lagipun hujan semalam.

“Benda ni jadi cepat giIa, masa dengar bunyi tay4r pec4h tu, kereta dah bergeg4r dah.

“Sufi cuba untuk pergi kiri. Tayar pec4h belah kanan depan, jadi Sufi struggIe untuk tahan steering ke kiri. Kalau tak kuat nak tah4n ke kiri, taktahu nak jadi apa.

So stop assvming! Kami membeli kereta ini sebulan yang lalu ada kemungkinan tayar ni tamat. Terima kasih kepada semua yang mendoakan,” tulisnya di Instagram Stories.

Dalam pada itu, Nurulain menyatakan dia dan Sufi berada dalam keadaan sihat.

“Kita okay guys! Ya Allah nasib baik tak terIanggar apa-apa,” tulisnya lagi.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : gempak

Be the first to comment on "Ditudvh Tayar Pec4h Sebab Pandu Lajv, Isteri Sufi Rashid Tampil Beri PenjeIasan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*