Ramona Zamzam Dan Mira Filzah Berdekah Masa Berlakon ‘Pecah’ Habis!

Sebelum ini beberapa foto Ramona Zamzam dengan Mira Filzah yang dikongsikan menerusi laman Instagram telah mencvri perhatian ramai. Dijangkakan kedua selebriti ini ada projek terbaharu yang melibatkan Ramona Zamzam dan Mira Filzah yang seakan nampak menarik dan lucu.

Ramona Zamzam yang cukup terkenal dengan sifat mudah terhibur dan ketawa berdekah ini sememangnya bikin yang menyaksikan gelagatnya ini juga akan tertawa. Apatah lagi kali ini melibatkan projek bersama pelakon cantik, Mira Filzah. Dua-dua pun tak tahan berdekah dengan perangai masing-masing!

Baru-baru ini satu video yang memaparkan Ramona Zamzam dan Mira Filzah sedang berlakon bersama telah mencvri perhatian ramai. Menerusi perkongsian Ramona Zamzam di Instagram miliknya, kelihatan kedua pelakon ini cuba menjayakan satu babak sebelum dua selebriti jelita ini ketawa berdekah dengan gelagat masing-masing.

Berikut adalah rakaman yang dikongsikan oleh Ramona Zamzam itu:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramona Zamzam (@ramonazamzam)

Agak-agaknya projek apa yang mereka sedang lakukan ini? Apa-apa pun nampak macam lucu dan menghiburkan! Video pendek tersebut telah meraih lebih 127 ribu tontonan dan 22 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka selepas menyaksikan rakaman tersebut di ruangan komen seperti berikut:

“Asal aku pun ikut gelak…Hawau nye tidak..”

“Haaa berkali ulang tengok sampai aku pun tergelak sama”

“Hahahah saya pun ikut gelak dengar”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Ramona Zamzam Dan Mira Filzah Berdekah Masa Berlakon ‘Pecah’ Habis!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*