Genap Usia 50 Tahun, Zarina Zainuddin Syukuri Apa Yang Allah Beri, Rasa Hati Lebih Tenang

 

Pelakon senior, Zarina Zainuddin ada berkongsi cerita bersempena dengan ulang tahun kelahirannya yang ke-50 tahun, semalam.

Kongsi Zarina, dirinya kini berasa lebih tenang dan bahagia harmoni dalam meniti usia yang menjangkau separuh abad.

“Allhamdulillah dah 50 dah. Dulu masa nak masuk 40 tahun saya punya risau, ishh tak tahu nak cakap.

“Tapi bila dah masuk 50 tahun ni hati saya lebih tenang menerima apa yang Allah hadiahkan buat saya,” tulisnya. 

Dalam pada itu, Zarina berasa gembira apabila turut menerima hadiah istimewa daripada sahabat dan keluarga tersayang.

“Semalam birthday saya dapat macam2 kek hadiah dari orang orang tersayang, dalam banyak2 kek ni satu kek yg paling cantik pernah saya dapat bak potong pun sayang saya tengok jer lah.

“Lamanya kak jun buat kek ni 3 hari 3 malam nak siapkan fondan dia, untuk bunga pun dua hari dia mengadun gum paste, terima kasih banyak banyak kak jun @jun_kuzaifah susah payah buatkan untuk ina.

“Kakak yang banyak berjasa dalam karier ina dari zamam ina anak dara dari zaman kak jun editor majalah Jelita sampai ke editor cosmo sampailah bersara.

“Ina kagum dgn tulisan kak jun susunan ayat bait bait kata yang kadang bisa meruntun jiwa ,ina belajar buat kek pun dengan kak jun buat roti pun dengan kak jun.

“You are my sifu banyak beri nasihat ke arah kebaikkan semuga kak jun sekeluarga di dalam rahmat Allah selalu hendaknya, amin.

“Thanks for everyhing u give me a powerfull of love @jun_kuzaifah,” titip Zarina panjang lebar.

Lalu, rata-rata peminat juga ada menitipkan doa agar Zarina sentiasa bahagia dan di panjangkan umur oleh Yang Maha Esa.

Foto: Instagram Zarina Zainuddin

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : MH

Be the first to comment on "Genap Usia 50 Tahun, Zarina Zainuddin Syukuri Apa Yang Allah Beri, Rasa Hati Lebih Tenang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*