“Aboy Pun M4ngsa Bukan Penjen4yah …” – Pertahankan Adik, Nadia Annuar Minta Harris Abai Komen ‘Ped4s’ Netizen

Pengacara Nadia Annuar, 36, mengingatkan adik lelakinya, aktor Harris Annuar, 28, supaya mengabaikan komen-komen negatif daripada netizen.
 
Menurut Nadia, Harris bukan penjen4yah tetapi salah seorang mangsa yang mendapat j4ngkitan Cov1d-19 daripada orang lain.
 
“Aboy jaga diri baik-baik ok. Semoga cepat sembuh. Biarlah orang nak kata apa. Aboy pun m4ngsa.
“Bukan penjen4yah yang memulakan v1rus ni.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Annuar (@nadiaannuar)

 
Aboy pun dapat j4ngkitan daripada orang lain tapi tak menyalahkan siapa-siapa,” tulisnya di ruangan komen Instagram (IG) Harris.
 
Dalam pada itu, pemilik nama Nadia Shahrul Annuar turut menasihati semua pihak supaya bercakap yang baik sekaligus menghadiahkan doa.
 
“Untuk yang lain anda juga mungkin sudah dikelilingi dengan orang yang ada j4ngkitan tapi kita tak sedar.
 
“Jadi pilihlah untuk berkata dan doa yang baik-baik ok. Esok lusa mungkin giliran anda yang men4gih doa dan kata-kata yang baik dari orang di sekeliling anda,” tulisnya lagi.
Menjengah di ruangan komen, rata-rata pengikut memahami dengan situasi yang dihadapi Harris sekarang ini.
 
@lovely_ida: Faham rasa perasaan dia bila kita positif. Orang memang pandang kita semacam. Keluarga dan orang sekeliling kena banyak bagi sokongan sebab kita pun taktau punca berj4ngkit dari mana. Semoga semua baik-baik belaka.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Annuar (@nadiaannuar)

 
@noranizaabdaziz: Betul tu kita tak minta. Kita pun tak tahu. Kita dah jaga. Kalau Allah dah pilih kita, kita nak buat macam mana. Kena redha. Ada hikmah Allah pilih kita. Yang pernah kena ‘swab test’ ja faham macam-macam.
 
@aswattdniel_: Semoga dipermudahkan segala urusan,” antara komen-komen yang ditulis.
Sebelum ini, finalis Hero Remaja 2017 memaklumkan bahawa dirinya positif j4ngkitan Cov1d-19 selepas menjalani ujian saringan yang pertama.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : Gempak

Be the first to comment on "“Aboy Pun M4ngsa Bukan Penjen4yah …” – Pertahankan Adik, Nadia Annuar Minta Harris Abai Komen ‘Ped4s’ Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*