Pengakuan Mgejutkan Seseorang Bongkar Knapa Sajat Kena Gari?

Tular video menangis digari, netizen persoal apa terjadi kepada Sajat?

Usahawan kosmestik popular, Sajat Kamaruzzaman pasti dikenali ramai kerana setiap tindakan yang dilakukan sering menerima kec4man hebat daripada warganet.

Namun, baru-baru ini tular di aplikasi TikTok sebuah tangkapan skrin video memperlihatkan usahawan berusia 36 tahun itu dipercayai telah digari tanpa diketahui sebab yang sebenar.

Video berdurasi 15 saat itu memaparkan sedutan Sajat sedang melakukan Instagram ‘Live’ di akaun nursajat23 dalam keadaan menangis setelah digari sehingga memberi tanda tanya kepada pengikutnya.

Di ruangan ‘Live’ itu dapat dilihat pengikutnya terkejut dan masih mencari punca sebenar pergelangan tangan digari. Namun, sejauh mana kesahihan ini tidak dapat diketahui lagi

Sebelum ini, pelbagai kontroversi yang sering ditimbulkan oleh Sajat tetapi adakah kejadian ini hanya gimik semata-mata atau sebaliknya?

Sumber: Tiktok Rudyaj01

update terkini

ada terbaca semalam ada seseorang komen yang tidaklah dapat di pastikan kebenarannya, bolehlah nak baca tapi, jangan percaya seratus peratus,nanti jadi macam kes Lofa pula,akhirnya fitn4h

Sajat kena tangkap sebab ingkar arahan kuarantin kan,dia pakai gelang pink/kuning, sumber dari rakan kerja spital, Dia contact rapat dgn pesakit c0 vid,tp dia swab negatif, dan dia still dipakaikan gelang pink/kuning dan kena kuarantin di rumah, kalau positif kena tahan kat spital, kawan sy nurse kat spital swasta, dia cakap memang betul sajat kena ta ngkap sebab ingkar kuarantin

apa pun,kena tunggulah Sajat bagitau hal sebenrnya nanti?

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : https://apaceritatv.com.my/

Be the first to comment on "Pengakuan Mgejutkan Seseorang Bongkar Knapa Sajat Kena Gari?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*