Fashion Show Di Pusat Kuarantin Diteruskan, “Ni La Cara Nak Hiburkan Hati”

Sebelum ini tular dengan satu video yang memaparkan penghuni pusat kuarantin di MAEPS yang menghiburkan hati mereka dengan membuat ‘fashion show’ bersama teman-teman. Rakaman mereka ini telah mencvri perhatian ramai. Boleh tahan ‘crack’ juga masing-masing punya perangai.

Terbaharu sekumpulan penghuni yang sama meneruskan buat fashion show di pusat kuarantin. Nampaknya video mereka kali ini lebih kemas dengan berlatarbelakangkan katil-katil. Dalam rakaman ini individu yang paling mencuri perhatian ramai ialah yang memakai topi di depan sekali. Bukan main lagi dia ya! Berikut adalah rakaman tersebut:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MeleTOP (@meletop)

Selain dari itu, apa yang lebih mencuri perhatian ramai menerusi fashion show di pusat kuarantin ini adalah baju yang dipakai mereka. Baju pink dengan corak polkadot ini sebenarnya disediakan oleh wad bersalin di hospital kerajaan. Namun tidak pasti mengapa mereka yang dikuarantin memakai baju tersebut.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERA – Muzik Hit Terbaik (@era.je)

Perkongsian semula video telatah penghuni pusat kuarantin di sosial media ini telah meraih lebih 557 ribu tontonan dan 89 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai rakaman ini di ruangan komen seperti berikut:

“Banyak lagi video2 yang diorang buat kat dalam Tiktok. Kami kat sana semua jadi happening sebabkan gelagat masing2”

Fashion Show Di Pusat Kuarantin 3

“Aku perati je yang depan ni. Elok2 jaga kandungan bang”

Fashion Show Di Pusat Kuarantin 2

“Ni la cara nak hiburkan hati, deep down inside rindu mak ayah…”

Fashion Show Di Pusat Kuarantin 1

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Fashion Show Di Pusat Kuarantin Diteruskan, “Ni La Cara Nak Hiburkan Hati”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*