Muat Naik Foto Bersama Aiskrim, Ramai Peminat Lelaki Ser4ng Elizabeth Tan

Semenjak pelakon tinggi lampai Elizabeth Tan melangsungkan perkahwinan pada 21 Mac lalu, masih ramai lagi peminat lelakinya yang kecew4 dan tidak boleh menerima kenyataan tentang perkara itu.

Kini sekali lagi laman Instagram milik pelakon filem Misteri Dilaila itu diser4ng oleh kebanyakan peminatnya lebih-lebih lagi kaum lelaki.

Elizabeth atau lebih mesra disapa dengan panggilan Lizzy itu telah memuat naik fotonya yang ketika itu sedang memegang sebatang aiskrim, namun lain pula yang terjadi di ruangan komen tersebut.

Kebanyakan mereka meninggalkan komen memberitahu telah vnfollow Lizzy di laman Instagram selepas berita tentang perkahwinannya.

Alahai, takkan sebab Lizzy dah kahwin terus peminat taknak support dah kan?

Bukan main berdrama juga ya peminat Lizzy ni, sampai macam tu sekali rasa kecew4 mereka.

Tapi mungkin itu hanya gurauan sahaja kerana followers Lizzy di Instagram masih lagi berjumlah 1.9 juta.

Tak kisah lah selebriti itu dah berumah tangga atau belum, kalau kita minat mereka takkan dah taknak support kan?

Sumber foto: Instagram Elizabeth Tan

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : HotFm

Be the first to comment on "Muat Naik Foto Bersama Aiskrim, Ramai Peminat Lelaki Ser4ng Elizabeth Tan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*