“Ni La Manusia Paling B***h Dan B***l…” Zarina Anjoulie Naik Ber4ng

“What kind of friends u have that u called friends to begin with? Sebab friends semua yang jenis ‘drama & toxic’. Sorry I just say it as I see it.”

Pelakon yang sering dikaitkan dengan isu sensasi, Zarina Anjoulie atau dengan nama sebenarnya Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul telah memuat naik kenyataan gambar yang berb4ur kem4rahan terhadap rakannya yang telah mengganggu gugat terhadap dirinya setelah panggilan yang dibuat tidak dijawab.

Menyifatkan dirinya sebagai seorang yang mudah terjaga atau light sleeper, Anju kesal dengan tindakan yang dibuat oleh rakannya kerana seolah-olah kelihatan seperti tidak memahami kondisi dirinya yang mudah terjaga dari tidur.

Beliau mendakwa, panggilan yang dibuat adalah berkali-kali dan sewaktu pagi.

Melalui platform terbabit, pengikut laman Instagram Zarina Anjoulie juga turut meluahkan rasa kesal di ruangan komen, kerana rata-rata daripada mereka juga sering mengalami situasi yang sama yang dialami oleh pelakon ini.

“Aq kalau silent aq tak vibrates sebab sensitif dengan bunyi jugak 😂call la sampai mampus pon aq takkan angkat…rasa sakit jantung kalau tengah tido terjaga sebab ada bunyi…”

Susulan dari kenyataan gambar yang dimuat naik, Zarina Anjoulie juga ada berkongsikan kenyataan lain di Insta Story miliknya.

“Saya seperti Anju jugak light sleeper kalau rasa terganggu block jer… tidur tu lebih penting… itu masa rehat kita”

Untuk mengelak dari sebarang kekecohan yang berlaku, peminat menasihatkan Zarina Anjoulie untuk sekat atau block mana-mana rakannya yang tidak mahu memahami ‘permasalahan’ yang dihadapi oleh dirinya serta akan terlihat lebih aman.

Walau bagaimanapun, isu yang dihadapi oleh Zarina Anjoulie ini diharapkan dapat diatasi dengan cara yang lebih baik seperti berkompromi atau berbincang bersama rakannya agar tidak terjadi sebarang perselisihan faham.

Berikutan dengan tindakan yang dilakukan, Zarina Anjoulie telah mengambil keputusan untuk memadam kenyataan gambar yang dimuat naik oleh dirinya di laman Instagram.

Apa-apa pun ingatlah! Kalau dengan tidur ni boleh bawak berg4duh tau…Jadinya bawa faham-fahamlah waktu mana yang boleh diganggu dan waktu mana yang tidak boleh.

Ditulis oleh: Puteri Haideera Zuraidi

Sumber: Instagram Zarina Anjoulie

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : Hot Fm

Be the first to comment on "“Ni La Manusia Paling B***h Dan B***l…” Zarina Anjoulie Naik Ber4ng"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*