Video Rakaman SekumpuIan LeIaki Cmpak Duit RM10K Di Tngah JaIan Bikin Netizen Terg4mam.

KUALA LUMPUR: P0Iis tldak menerima sebarang l4poran berhubung t1ndakan sekumpulan lelaki yang menc4mpak duit dipercayai bernilai RM 10,000 di pekarangan sebuah pusat beli belah seperti yang tuIar dalam media sosi4l baru-baru ini.

Ketua PoIis Daerah Dang Wangi, Asisten Komisioner Mohamad Zainal Abdullah berkata, tiada t1ndakan diambil setakat ini berikutan tiada Iap0ran daripada mana-mana pihak berhubung video yang tuI4r berkenaan.

“Kami tldak terima sebarang lap0ran,” katanya menerusi pesanan Wha.tsApp.

Video yang tul4r dalam media sosi4l itu dipercayai dirakam sekumpulan pemilik a.kaun YouTube, WireP.utus menerima k3caman hebat warganet apabila t1ndakan mereka itu dianggap tidak berm0ral dan memb4zir.

Dalam video berdurasi 10 minit itu, sekumpulan lelaki dilihat mencmpak duit dipercayai bernilai RM 10,000 di perkarangan pvsat beli beIah terkemuka di ibu kota dan sekitar jalan raya.

Video:

Reaksl Orang Ramai.

Duet seringgit bolehla…rm 20 Tu gmpakla skit..ni macam tak ikhlas je nk bagi..k3sian.

Bolih tk jagan buat macm ni buat orang svsah nak jalan kalau nak buat macm ni korang bvang duit tu.

Nak bagi duit tu bagus lah cuma cara pemberian awak tu sangat saIahh..awak seperti mengh1na,diorang pon tebalkan muka kutlp semua duit,yelah duit kan takkan nak biar berterabur atas jalan…sekarang org svsah nk dapat duit,kalau nak bersedekah tu bagi lah dengan cara yg betul..tak perlu nk baIing duit kat jalan, awak dgn menyvsahkan pengguna jalan yg lain dan memb4hayakan ny.awa org yg kutip duit tu tolong h0rmat org ye.

Sumber:om, UtusanOnline

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : http://www.dnq.pw/

Be the first to comment on "Video Rakaman SekumpuIan LeIaki Cmpak Duit RM10K Di Tngah JaIan Bikin Netizen Terg4mam."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*