[VIDEO] Gadis Pelik Beli Face Shield Kabvr, Rupanya Lupa Buka Sticker!

Sekarang ini orang ramai digalakkan memakai double mask untuk mencegah penul4ran Cov1d-19. Ada juga yang memilih untuk memakai face shield ketika berada di tempat awam sebagai langkah berjaga-jaga.

Baru-baru ini pula, ada satu kejadian lucu yang dikongsikan gadis ini apabila face shield yang dibelinya ini lain daripada yang disangka. Reaksinya ini turut membuatkan netizen terhibur selepas mengetahui perkara sebenar.

 

Di dalam video yang dikongsikan ini, gadis ini memberitahu dia telah membeli face shield tersebut secara atas talian. Sebaik saja dia menerimanya, face shield itu kabur dan tidak jelas seperti yang digambarkan.

Dia juga turut meluahkan rasa hairan melihat face shield kabur yang dibelinya itu. Namun sebenarnya, gadis ini tidak tahu terdapat sticker yang perlu dicabutnya terlebih dahulu.

 

Selepas membaca komen dari netizen, barulah dia sedar yang sebenarnya dia perlu membuka sticker pada face shield itu terlebih dahulu.

Gelagatnya menerima face shield ini turut membuatkan netizen berdekah dengan reaksinya ini. Ada juga netizen yang baru pertama kali tahu mengenai sticker itu sama seperti gadis tersebut.

“Cov1d pun nak serang pun kabur.”

gadis pelik

“Mula-mula pakai ni pun I benak. Seharian berkabus tak nampak muka customer I…”

face shield

“Dia dah siap taruh protector screen matte + antibluray tu.”

komen

“Alhamdulillah tahan calar ni. Ada screen protector jenis matte ni.”

tik tok

 

Sumbertik tok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : HCL

Be the first to comment on "[VIDEO] Gadis Pelik Beli Face Shield Kabvr, Rupanya Lupa Buka Sticker!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*