Netizen k0men ‘posting’ Siti Sarah, hujani ‘ribuan’ reaksi

Penyanyi, Siti Sarah merupakan selebriti yang tidak perlu lagi diperkenalkan kerana dirinya yang sudah lama menempa nama sebagai penyanyi sering diikuti ramai perkembangannya.

Terutama menerusi platform di ruangan Instagram peribadinya dimana Siti Sarah mempunyai 2.3 juta pengikut yang mana isteri kepada pelawak dan usahawan terkenal, Shuib Sepahtu itu turut aktif memuat naik posting.

Sarah

Pun begitu, nampaknya Siti Sarah menarik perhatian dengan menerima ribuan komen ramai kerana salah satu posting terbaharu yang dimuat naiknya ini.

Kelihatan Siti Sarah mempersoalkan sebab generasi muda sekarang menc4rut dengan menyebut perkataan b4bi seperti tiada apa-apa disamping membezakan dengan generasi terdahulu.

Pasti ramai setuju kerana apabila menyebut perkataan ped4s untuk menc4rut, bukan sahaja Siti Sarah yang meluahkan bakal dicili mulut malah rata-rata netizen juga mengakui akan hal itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siti Sarah Raissuddin (@sitisarahraissuddin)

Posting Siti Sarah di Instagram miliknya itu membuatkan rata-rata netizen dapat turut sama meluahkan isu tersebut dan merasa kesian dengan segelintir generasi sekarang yang menc4rut tanpa rasa bersalah.

“Ntah… tak makan kayu 2’4 lagi mulut tu”

IMG_20210601_125613

“Sedangkan dulu g4duh adik beradik tersebut kau aku pun dah kena sedas dua dengan parents…”

IMG_20210601_125627

“Kalau menc4rut auto kena m4rah dengan mak bapak. Depa tak ajar benda benda meng4rut ni”

Sarah

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Netizen k0men ‘posting’ Siti Sarah, hujani ‘ribuan’ reaksi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*