[VIDEO] Anak Us1k Ibu Semangat Nak Ambil V4ksin, “Anak Kuat Meny4kat…”

Sekarang ini semakin ramai yang sudah mula mendapatkan sunt1kan vaks1n Cov1d-19 secara beransur-ansur. Sama seperti situasi yang dikongsikan wanita ini apabila ibunya telah pun dipanggil untuk menerimanya.

Namun dalam kegembiraan menerima sunt1kan vaks1n ini, gelagat si ibu yang gementar ini mencuit hati netizen. Malah gelagat kalutnya ini turut mengundang ketawa ditambah pula dengan aks1 si anak yang kuat menyakat.

Menerusi video yang dikongsikan ini, wanita ini merakamkan gelagat si ibu yang gementar pada hari dia akan menerima sunt1kan vaks1n itu. Dia juga sempat bertanyakan beberapa soalan pada ibunya sebelum wanita itu keluar dari kereta.

Lebih mencuit hati, si ibu sempat berseloroh dia sudah membaca pelbagai info sebelum mengambil sunt1kan vaks1n itu. Melihatkan gelagat si ibu yang gementar, wanita itu tidak dapat menahan ketawanya sebelum melihat ibunya pergi ke pusat vaks1nasi itu.

Di ruangan komen, netizen turut sama terhibur melihat gelagat si ibu ini yang begitu bersemangat dalam mengambil vaks1n. Ada juga yang terhibur dengan perangai anaknya yang sengaja menyakat ibunya itu.

“Comel lah mak dia. Baca macam-macam info.”

“Tapi baguslah mak sis walaupun baca macam-macam info tetap dia yakin…”

“Dapat anak kuat meny4kat ni memang koyak.”

“Nak4l anak dia mengusik.”

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : HCL

Be the first to comment on "[VIDEO] Anak Us1k Ibu Semangat Nak Ambil V4ksin, “Anak Kuat Meny4kat…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*