“Angkat Mic Je” Badan Terl4mpau S4do, Peminat Puji Lengan Ismail Izzani

Nampaknya tempoh total lockdown yang diberikan oleh pihak kerajaan telah digunakan dengan sebaiknya oleh penyanyi Ismail Izzani.

Mana tidaknya, badannya yang sebelum ini semamangnya sado, kini bertambah lebih besar memandangkan beliau sudah mempunyai banyak masa untuk berbuat demikian.

Menerusi posting terbaharunya di laman Instagram, Ismail atau lebih mesra disapa dengan panggilan Mael itu telah memuat naik fotonya berbaju singlet sambil menampakkan lengannya yang semakin besar.

 

Ruangan komen posting itu telah menerima banyak respond daripada pengikutnya di laman Instagram yang turut mahukan badan sepertinya.

Nampaknya mungkin Mael kena share dekat peminatnya macam mana nak dapatkan badan sado macam tu kan?

Maklum lah, sekarang ni kan Mael memang tengah buat badan, okay jugak tu kalau sado baru lah nampak matang sikit kan.

Sumber foto: Instagram Ismail Izzani

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : https://www.hotfm.com.my/

Be the first to comment on "“Angkat Mic Je” Badan Terl4mpau S4do, Peminat Puji Lengan Ismail Izzani"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*