“Nak Tunjuk Sbb Putih?” Kngsi Foto Nmpak Pervt, Netizen Kec4m Janna Nick

“Please, kalau bergambar tutup la apa yang patut, terded4h sangat tu, dah laa ramai pengikut, jadi la contoh yang terbaik sikit👍”

Nama Janna Nick seperti tidak asing lagi jika tidak terpalit dengan isu-isu k0ntroversi yang meraih perhatian umum apabila dia sekali lagi ditegur sebagai tidak sensitif akan perkongsian gambarnya di khalayak umum.

Memuat naik hantaran di laman Instagram, pelakon Janna Nick seolah-olah menerima tarbiah daripada peminatnya berikutan berkongsi gambar baju jarang selain menampakkan sedikit bahagian perut badannya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

Jika menjengah ke ruangan Instagram milik Janna, jarang sekali untuk melihat gambar-gambar yang kurang sopan dan kelihatan agak sekksi sebagai tatapan umum.

Namun, mungkin cara posing yang ingin digayakan secara tidak sengaja menampakkan sedikit bahagian yang tidak sepatutnya.

“Janna makin cantik…serius tak tipu…But be careful ye, need to think twice or more before proceed to post any photo, netizen ramai…apa-apa pun saya still peminat Janna😌”

Mengetahui bahawa niat Janna bukan lah meminta untuk dikec4m, rata-rata peminat menasihati selebriti kesayangan mereka ini untuk memadam gambar berkenaan selain menghormati hari mulia bagi umat Islam.

Walau bagaimanapun, diharapkan netizen tidak terus membuat kecaman, mungkin Janna terlepas pandang akan gambar yang dikongsinya itu.

Apa-apa pun, diharapkan semua dapat menegur dengan cara baik tanpa menjatuhkan seseorang.

Niat menegur harus kena pada cara, semoga yang baik-baik sahaja buat kita semua ya.

Ditulis Oleh: Puteri Haideera Zuraidi

Sumber: Instagram Janna Nick

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : https://www.hotfm.com.my/

Be the first to comment on "“Nak Tunjuk Sbb Putih?” Kngsi Foto Nmpak Pervt, Netizen Kec4m Janna Nick"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*