[VIDEO] Kura-Kura Cuba Gig1t Vet, Rupanya Nak ‘Protect’ Member Kena Cucvk

Tugas sebagai seorang doktor haiwan pastinya ada pelbagai cabaran terutamanya dalam mengendalikan haiwan yang dir4wat. Sama macam yang dikongsikan doktor haiwan ini tentang gelagat kura-kura yang ditemuinya semasa bertugas.

Semasa sedang memberikan raw4tan kepada seekor anjing, gelagat kura-kura ini yang merupakan kawan baik kepada si anjing menarik perhatian ramai. Video tersebut juga tular dikongsikan dengan lebih satu juta tontonan setakat ini.

Menerusi video yang dikongsikan ini, kelihatan doktor haiwan itu sedang memberikan raw4tan kepada anjing tersebut sambil dipegang oleh pemiliknya. Turut kelihatan ialah seekor kura-kura bersaiz besar di kawasan itu.

Kura-kura itu kemudian berjalan menuju ke arah doktor haiwan itu tanpa disedarinya. Dia kemudian telah mengg1git kasut yang dipakai oleh doktor tersebut.

Rupa-rupanya, dia cuba melindungi anjing itu yang merupakan kawan baiknya di rumah. Gelagat kura-kura itu turut menarik perhatian pemiliknya sehingga dia beberapa kali dialihkan ke tempat lain.

Namun kura-kura itu tidak berputus asa dan kembali menuju ke arah doktor tersebut. Kura-kura itu akhirnya diangkat oleh pemiliknya gara-gara menganggu doktor tersebut bertugas.

“Hmm binatang pun sayang kawan…”

“Laju je jalan hujung-hujung tu.”

“Ini betul kelakar. Dia nak back up kawan baik dia agaknya, ingat vet cuba nak apa-apakan kawan tu.”

“Ger4m nau aku si kura-kura ni. Tak padan dengan slow, bab cari pasal laju.”

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : HCL

Be the first to comment on "[VIDEO] Kura-Kura Cuba Gig1t Vet, Rupanya Nak ‘Protect’ Member Kena Cucvk"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*