G3mp4r, Baru lepas bersalin dan pulang kerumah, sesampai di rumah rupa-rupanya bayi tersebut tertukar

Viral mlm nie .. Bayi yg tertukar ..

kita doakan semoga siti & bayi yg tertukr tu di kembalikan semula dgn selamat & sehat .. Guys kita bagi semangat sikit kt siti .. doakan semoga dipermudahkan .. amin

Baru tengok live founder 1 produk ni.
Balik rumah lepas bersalin, baru perasan tag nama anak tu, nama ibu lain. Bukan nama dia.

Rasa beberapa bulan lepas, ada kes ni juga. Tertukar bayi bila dah discharged.

Pengalaman bersalin kat HSNZ. 3 kali lalui ‘sekatan’ untuk cek tag baby n ic ibu. Siap saf kena sebut ok nama n ic tu. So, semua h0spital, ikutlah style HSNZ ni ya.

Sedih la jadi macam ni. Anak kot. Moga dipermudahkan urusan dia untuk jumpa anak kat h0spital. Dia baru nak pi balik h0spital untuk uruskan kes ni.
Nasib baik la tag nama tu diorang perasan nama orang lain.

 

Tak tahulah h0spital mana. Hope tak la terjadi lagi kes2 camni. Huhu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : https://aud1r8.com/

Be the first to comment on "G3mp4r, Baru lepas bersalin dan pulang kerumah, sesampai di rumah rupa-rupanya bayi tersebut tertukar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*