[VIDEO] Terpaksa lomp4t atas kereta, lelaki tahan malu akib4t anj1ng besar lalu

Sifat anj1ng yang mendekati seseorang apabila dilihatnya sering mengvndang kebanyakan orang akan lari atau melakukan apa-apa sahaja agar tidak didekati ha1wan terbabit.

Kadang kala, meskipun tidak diancam anjing namun sudah kebiasaan dialami segelintirnya akan berbuat sedemikian kerana perasaan takvt yang terlebih dahulu menguasai diri mereka.

Meskipun ada yang menasihati agar tidak lari atau gelabah apabila bertemu haiwan tersebut tetapi ada yang tidak mampu untuk berbuat sedemikian dan akan lari selaju yang mungkin. Namun begitu, lain pula halnya dilakukan oleh seorang lelaki ini apabila diperhatikan seekor anj1ng besar.

Menerusi satu hantaran video di aplikasi TikTok, seorang lelaki dilihat terpaksa memanjat kereta selepas berdepan dengan seekor anjing besar yang merupakan baka Husky.

Kejadian yang dilihat berlaku di satu kawasan perumahan itu mengvndang wargamaya tercuit hati dengan lelaki terbabit dan turut memahami perasaannya.

Walau bagaimanapun, rata-rata netizen memberitahu agar tidak seharusnya takut dengan anj1ng baka Husky itu kerana dikatakan tidak gar4ng malah manja.

“Huskies ni drama je lebih. Jangan takvt bang, buat rileks je”

“Hahahaha bangun-bangun tidur terus auto tergelak-gelak”

“Dalam hati anj1ng tu. Apahal bro ni? Aku tak k4cau pun lalu jer”

SumberTikTok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : https://himpunanceritalawak.com/

Be the first to comment on "[VIDEO] Terpaksa lomp4t atas kereta, lelaki tahan malu akib4t anj1ng besar lalu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*