Rindu Nak Pakai Tudung Semula, Uqasha Senrose Akui Perlu Istiq0mah Dahulu

Bertudung itu tidak wajib tetapi menutup aurat merupakan perkara utama yang disuruh dalam agama Islam.

Sebelum ini, selebriti Uqasha Senrose pernah dikec4m tervk akib4t mengambil keputusan untuk membuka tudung selepas tiga tahun mengenakan hijab.

Namun nampaknya kini Uqasha seperti memberi hint bahawa beliau mempunyai niat untuk berhijab semula menerusi video baharunya di aplikasi TikTok.

Menerusi video berkenaan, Uqasha telah menggayakan jubah abaya labuh yang mana membuatkan beliau berasa berpuas hati dan terus mengatakan mahu berhijab semula.

“Bila pakai macam ni kan, rasa macam nak pakai tudung balik. Tapi tu lah kena istiqomah dulu, nanti kena kecam.”

Dalam masa yang sama, ramai yang menyokong niat baik pelakon berusia 29 tahun itu dan turut mendoakan supaya satu hari nanti beliau akan istiqomah dalam melakukan perubahan.

Kita doakan semoga semua urusan Uqasha tak kira dalam usaha untuk menutup aur4t atau apa sahaja, dipermudahkan oleh Allah S.W.T.

Sumber foto dan video: TikTok Uqasha Senrose

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : https://www.hotfm.com.my/

Be the first to comment on "Rindu Nak Pakai Tudung Semula, Uqasha Senrose Akui Perlu Istiq0mah Dahulu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*