“Tengok La Daddy Hang Tu!” Kerana Terlalu Ger4m, Rita Rudaini Memb3bel Kepada Kucing

Bukan manusia sahaja yang mempunyai pelbagai ragam, kucing peliharaan pun ada perangai yang sama.

Dek kerana terlalu ger4m, pelakon Rita Rudaini telah memb3bel kepada kucingnya kerana ia telah keluar rumah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITARUDAINI® (@ritrud727)

“Geram sgguh dgn abg sado sekoq ni…2x dah lompat arini nk mkn daun serai…mommy dah bli pokok gandum,dia nak jugak pokok kt luaq…pastu takut org lalu ,lari nk masuk 🧐suka bg mommy berletiaq 😡”

Nampaknya Rita betul-betul marah dengan kucing jantannya.

Haiwan itu bertindak demikian kerana ia ingin memakan pokok serai.

Namun tindakan itu akhirnya memakan diri apabila kucing berkenaan terkurung di luar rumah.

Sementara itu melalui ruangan komen, netizen memberi pendapat mereka berdasarkan perkongsian berkenaan.

Sabarlah Rita, kucing ni memang ada ragamnya tersendiri.

 

Sumber: Instagram Rita Rudaini

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : https://www.hotfm.com.my/

Be the first to comment on "“Tengok La Daddy Hang Tu!” Kerana Terlalu Ger4m, Rita Rudaini Memb3bel Kepada Kucing"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*