“Amboi K1mia Terlebih Ni..”Video Ruhainies Dan Zul Ariffin Und4ng Perhatian

Video yang dimuat naik di Instagram masing-masing disifatkan sebagai terl4mpau ‘over’ kata netizen.

Namun bagi Ruhainies dia tak kisah dengan persepsi yang dil3mparkan peminat kerana dia mengakui selesa berlakon dengan Zul.

“Saya tak kisah orang nak kata cinta lokasi atau apa.

Bagi saya ia adalah perkara biasa.

Mana-mana penggambaran pun, orang akan buat spekvlasi sama malah peminat mengharapkan hero dan her0in bersatu secara realiti.

“Saya okay saja dengan persepsi mereka. Apa yang penting saya sudah buat kerja. Diakui, berlakon dengan Zul sangat mudah.

Sebelum ini saya dengar Zul seorang yang gar4ng dan macam-macam lagi.

“Tapi, apabila mula berlakon sama, dia sebaliknya. Dia jenis ‘happy go lucky’, kelakar dan kami sekepala.

Memang seronok dapat berlakon bersama. Suka berkawan dengan dia,” katanya seperti dipetik di Harian Metro.

Tambah aktres ini dapat bekerja dengan pelakon, pengarah dan pasukan yang bagus adalah satu rezeki.

@zul_ariffin is gonna kill me for uploading this video. AHAHHA. 😂 patut tak i block dia sebelum dia nampak? 🙊 here’s some clips/BTS during on set for drama series #wifisebelahrumah 😍

One of the best project for me. We had so much fun shooting for this drama series i swear. It took us only 3weeks untuk habiskan semuanya 16eps! ☺️

@zul_ariffin is one of the best sparring partner. Senang sangat bekerja dengan dia. I selesa sangat working with him. He’s actually funny + pemalu tbh😂 walaupun hobi dia suka kacau orang. And tak lupa jugak @fadlanhazim , @keithfoo , @ridzuan__hashim , @nurinafiqaaah dan yang lain lain. Im so grateful dapat bekerja dengan all these positive people around me❤️ the whole team pun best, our director abg @shuhaimizulkefli yang sangat sporting and fun to work with.

VIDEO:

KOMEN NETIZEN:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Instagram Ruhainies

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : http://www.dnq.pw/

Be the first to comment on "“Amboi K1mia Terlebih Ni..”Video Ruhainies Dan Zul Ariffin Und4ng Perhatian"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*