Rak4man Wanita Melayu Berbual Bahasa Tamil, “Otai Ni. P0wer!”

Ogos adalah bulan masyarakat Malaysia menyambut kemerdekaan. Kebiasaannya bila tiba bulan 8, dapat dilihat bendera Malaysia berkobar dengan gahnya di setiap bangunan. Malah sempena bulan kemerdekaan ini juga pihak sekolah dan syarikat ambil inisiatif untuk anjurkan pelbagai acara bagi menyambut hari bersejarah ini.

Hidup di Malaysia cukup unik dimana pelbagai bangsa dan agama tinggal di tanah yang sama. Bahasa pertuturannya juga berbagai dan menjadikan Malaysia sebuah negara istimewa sekali.

Malah baru-baru ini satu rakaman yang memaparkan wanita Melayu berbual dalam bahasa Tamil ini telah mencuri perhatian ramai. Dalam video tersebut kelihatan wanita ini berbual dengan jirannya di luar rumah dalam bahasa tersebut.

@maiyahrahim_

Reply to @putra.syg korang tgkla mak kita ni , dalam nak naik moto tu . Boleh membawang bahasa tamil tu dgn jiran walaupun jauh 🤣. ##fyp ##fypシ

♬ original sound – Cikk.Mayaaaaa

Berikut adalah rakaman wanita Melayu berbual Bahasa Tamil yang dikongsikan ini:

Wow, memang lancar dan selamba betul! Apa yang penting kebolehan mak cik ini telah mencuri perhatian ramai. Perkongsian rakaman wanita Melayu berbual Bahasa Tamil yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun @maiyahrahim_ ini telah meraih lebih 1.3 juta tontonan.

Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai rakaman ini di ruangan komen seperti berikut:

“Seronok dengar sis berborak bahasa India dengan jiran”

Melayu Berbual Bahasa Tamil 3

“Dia macam ni tau, kita tak faham apa dia cakap tapi kita still tunggu sampai habis. Best woo dengar”

Melayu Berbual Bahasa Tamil 2

“Bagusnya mak awak. Pandai cakap Tamil dan Cina”

Melayu Berbual Bahasa Tamil 1

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Rak4man Wanita Melayu Berbual Bahasa Tamil, “Otai Ni. P0wer!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*