[VIDEO] Tak Berhenti Gelak Tengok Fizo Omar Kacau Bonda Sampai J4tuh, -“Abe Jangey Abe..”

Siapa yang tak kenal dengan pelakon dan selebriti usahawan, Fizo Omar, 36, atau nama sebenarnya, Wan Hafizol Wan Omar, selalu berkongsi aktiviti bersama keluarga beliau samada di media sosial facebook atau laman Instagram beliau.

Selain dikenali sebagai pelakon yang berkaliber dan boleh membawa watak apa sahaja, Fizo omar juga terkenal dengan jolokan “anak mak” dalam kalangan artis dan juga peminat beliau. Fizo selalu dilihat memuatnaik video atau aktiviti bersama ibunya itu atau anak kesayangannya Mariam.

Berkongsi sebuah video di laman facebooknya sebentar tadi, Fizo memuatnaik sebuah video dia dan ibunya sedang berada di sebuah pantai sambil bermain buaian.

Sempat la fizo meny4kat ibu kesayangannya itu sehinggakan ibunya terjatuh dari atas buaian dek tolakan yang kuat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by fizoomar (@fizoomar)

Walaupun terj4tuh tapi sempat lagi gelak sakan. Nasib baik la ibu fizo omar hanya jatuh atas pasir yang lembut je. Kalau tak memang sakit jugak kan. Nak4l jugak fizo omar ni kan. Sebelum ditolaknya laju2 sempat lagi mintak mak dia pegang kuat2.

Kadang2 gurauan yang menjadikan ianya satu kenangan jadi mungkin kita nampak seperti gurauan kasar tapi bila sudah bertahun nanti kita akan ingatinya sebagai satu kenangan manis. Hargai masa yang kita ada bersama orang yang tersayang terutama ibu kita.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : Ig fizoomar

Be the first to comment on "[VIDEO] Tak Berhenti Gelak Tengok Fizo Omar Kacau Bonda Sampai J4tuh, -“Abe Jangey Abe..”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*