“Macam tu je kena t1pu” -Wanita Buat Video Nak Pergi Bercuti, Sekali Tengok Sampai Habis Memang ‘Terkena’

Negara kita kini masih lagi dalam Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang secara am nya, rakyat masih lagi tidak dibolehkan keluar bercuti atau melancong. Walaupun ada kelonggaran terhadap individu tertentu yang diperbolehkan untuk bercuti.

Dalam tempoh ini yang telah memakan masa berbulan menyebabkan rakyat teringin untuk bercuti, sambil “release tension”. Perkongsian kali ini adalah tentang keinginan seorang rakyat malaysia yang teringin sangat untuk bercuti.

Video tersebut dimuatnaik di laman sosial Instagram. Kandungan video tersebut adalah tentang seorang wanita yang dilihat seperti menaiki kereta api sambil menikm4ti permandangan luar yang amat cantik.

Terasa aman damai tetapi sebenarnya wanita tersebut meletak tuala untuk mendapatkan kesan seperti langsir di tempat duduk dalam kereta api dan beliau menggunakan pemandangan di dalam tv untuk mendapatkan kesan seolah2 beliau sedang bercuti dan menaiki keretapi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Himpunan Bahan Lawak (@himpunanbahanlawak)

Kreatif sungguh rakyat malaysia ini kan, masing2 mempunyai cara masing2 untuk menunjukkan kepada kita semua bahawa betapa kita merindui hidup kita yang dulu.

Bertabahlah semua, walaupun musim pandemik ini masih belum berakhir tetapi sinar untuk hari2 yang lebih baik semakin hampir. Sama2 kita mendoakan semoga kita semua boleh harungi musim pandemik ini dengan jayanya.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : Ig himpunanbahanlawak

Be the first to comment on "“Macam tu je kena t1pu” -Wanita Buat Video Nak Pergi Bercuti, Sekali Tengok Sampai Habis Memang ‘Terkena’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*