“Orang cantik ni…” – Fazura viral lagi di TikTok, gelagat buat netizen ikut tersenyum

Tidak dinafikan lagi bahawa Fazura merupakan seorang yang jelita dan menawan. Bukan sahaja pandai berlakon tetapi sekarang ini fazura semakin menyerlah dalam perniagaannya. Bakal menjadi usahawan, fazura selalu mempromosi produk2 beliau di laman sosial.

Apabila mempromosi sesuatu produk, apa yang perlu diambil kira adalah cara kita mempromosi produk tersebut. Ianya adalah salah satu tarikan kepada pelanggan untuk membeli produk kita.

Bercakap mengenai promosi produk, fazura ada memuatnaik satu video di laman sosial tentang Produk beliau iaitu glow lippy. Sambil fazura mempromosi glow lippy tu sambil tulah beliau berseloroh macam mana nak bersiap cantik pakai glow lippy dan masa yang sama boleh tanya suami nak makan minum petang.

Walaupun sambil mempromosi ada juga diselitkan sedikit lawak, sebenarnya fazura ni lawak jugak kan.Hihihi. Makin cantik dan berseri2 fazura sekarang sejak berkahwin dengan suami tercinta iaitu pelakon dan penyanyi Fattah Amin.

Video:

@fazura.klstokis

Glow lippy by fazura💋 #fattzura #fazura #fazurabeauty #glowlippy #fyp #tudungfazura

♬ Wali Yank by Iyuz misterius – Iyuz misterius

@fazurafave

Spread ♥️♥️♥️ #fazura #fazuraskincare #tudungfazura

♬ janji putih – im her

Menjengah ke ruangan komen pulak ramai yang memuji kecantikan fazura dan ramai juga yang memuji walaupun agak lawak dan gedik tetapi mereka semua suka akan fazura

. Sesekali promosi produk sambil bergurau senda apa salahnya kan. Semoga fazura terus sukses dengan produk nya itu dan terus berjaya.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : Tiktok

Be the first to comment on "“Orang cantik ni…” – Fazura viral lagi di TikTok, gelagat buat netizen ikut tersenyum"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*