“Apa tujuannya…” Bkan mahu publisiti, Baby Shima jumpa ‘atok Grab’ viral

Penyanyi dangdut sensasi, Baby Shima terharu apabila dipertemukan dengan ‘atok Grab’ selepas warga emas yang bekerja sebagai penghantar makanan itu menjadi tular di media sosial baru-baru ini.

Menerusi satu posting di laman Instagram, pemilik nama Nor Ashima Ramli itu meluahkan rasa syukur namun tldak menyatakan tujuan sebenar dia bertemu dengan lelaki berusia 68 tahun itu.

“Alhamdulillah, jumpa juga ‘atok Grab. Terima kasih @bellhadidd_ bawa Shima jumpa atok,” tulis penyanyi berusia 29 tahun itu.

Bagaimanapun, sebelum bertemu dengan warga emas itu, niat murni Shima disalah tafsir oleh segelintir individu yang mend4kwa kononnya sengaja mahukan publisiti atas kesusahan hidup orang lain sekali gus dapat menutup k0ntr0versi dihadapi sebelum ini.

Tldak membiarkan netlzen membuat pelbagai spekulasi, penyanyi lagu Pura-Pura Bujang itu menjelaskan dia sudah terbabit dengan aktiviti kebajikan sejak dulu lagi namun kebaikannya seolah-olah tidak dilihat oleh orang ramai.

“Bkan nak tutup cerita (k0ntr0versi) atau apa pun, nak cari atok Grab ni pun jadi masalah juga ke? Ada yang kata baru kali pertama buat video baik? Ni mesti setiap kali Shima post video baik korang buat tk nampak je kan? Cari di YouTube ada banyak.

“Shima dari dulu ada je buat video kebajikan. Awak je yang buat-buat tk nampak dan kebajikan yang saya buat tanpa video tu pun perlu ke saya cerita? Ok lah, nanti kita bagi video gelek pula, jangan kcam juga,” luahnya kcewa.

Terdahulu, Shima dikcam teruk selepas tersebar fotonya di media sosial yang didkwa sedang ‘menc1um’ seorang lelaki di dalam sebuah kel4b mal4m.

Namun dia menjelaskan, foto tersebut adalah salah satu adegan dalam video muzik lagu terbaharunya yang berjudul Lalai.

Sumber : omm

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : https://transformasi.pw

Be the first to comment on "“Apa tujuannya…” Bkan mahu publisiti, Baby Shima jumpa ‘atok Grab’ viral"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*