Sikap Atu Zero terlalu humble hangat dibualkan netizen, “Mana2 rancak…”

Antara kumpulan lawak yang disukai ramai iaitu Zero memang jarang tidak menghiburkan penonton rancangan lawak apabila mereka membuat persembahan.

Dianggotai tiga pelawak yang masing-masing mempunyai bakat tersendiri, Atu, Syaiful dan Sharif merupakan kumpulan yang tidak perlu diperkenalkan lagi kepada umum.

Terbaharu salah seorang anggota kumpulan Zero hangat dibualkan oleh netizen menerusi aplikasi, TikTok apabila Atu ketika terlibat dengan perlawanan bola sepak membuatkan seorang individu di aplikasi tersebut mended4hkan sikap humble pelawak berkenaan.

252489129_665335558204672_2699274396764934995_n

Nampaknya selepas beberapa orang selebriti menerima pujian ramai kerana sikap humble mereka terhadap peminat, ternyata Atu juga viral dengan hangat dibualkan netizen berikutan menyukai perangai humble dirinya meskipun kini sangat popular.

Menerusi dua rakaman yang dimuat naik ini, individu yang berkongsikan hal itu kepada umum turut memberikan pujian dengan sikap Atu yang juga menghiburkan dengan perangai lucunya.

Walau bagaimanapun, warganet turut berkongsikan pandangan positif mereka terhadap pelawak berkenaan dengan memberikan pujian selepas melihat begitu peramah dia terhadap peminat.

“Dari awal kemunculan adik beradik dia, aku paling minat dia…”

AtuAtu

“…dia dah senang masih lagi tetap sama tak somb0ng. Yang lagi dua orang tu pun baik…”

IMG_20211121_203123IMG_20211121_203143Atu

“Atu ni sporting betul, suka tengok lawak dia”

IMG_20211121_203208IMG_20211121_203228IMG_20211121_203243

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber :  https://himpunanceritalawak.com/

Be the first to comment on "Sikap Atu Zero terlalu humble hangat dibualkan netizen, “Mana2 rancak…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*