Aril Pilus cem4s ibu jatuh bilik air, alami lvka bawah mata akibat terkena bucu meja

RUNSING dan bimbang, itu yang dirasakan penyanyi Aril Pilus apabila menerima berita ibunya iaitu Normah Abdullah, 64, mengalami keceder4an di bahagian mata akibat terjatuh dan terpaksa dikejarkan ke sebuah hosp1tal di Jasin, melaka.

Berkongsi kejadian itu, Aril atau nama sebenarnya Khairil Azam Pilus, 36, berkata kaki ibunya tersandung ketika keluar daripada bilik air dan terjatuh sehingga terkena bucu meja pada bahagian mata.

“Pagi tadi (Selasa) dalam pukul 7, mak saya jatuh… memang rasa cem4s dan terkejut la sebab hari yang sebelum tu ada saya kat melaka baru je jumpa mak.

“Pukul 3 pagi dia bangun nak pergi toilet lepas itu dia keluar dari toilet dan nak masuk pintu bilik kaki dia tersandung mesin urut kaki, dia jatuh muka kena bucu meja makan.

“Saya ingatkan main-main, mata mak koyak. Muka mak bengk4k sebelah dan doktor clear luka dan everything. Saya suruh ayah bertenang kalau boleh segera mak pergi hospital terdekat sebab nak check condition macam mana,” katanya kepada mStar.

Perkongsian Aril di Instastory.

Aril berkata, ibunya yang menghidap peny4kit dar4h t1nggi dan kenc1ng man1s itu terpaksa ditah4n untuk pemerhatian selama empat jam di hospital.

“Mak saya kena observation untuk pastikan tak ada apa-apa yang serius. Dalam masa itu mak tak lalu makan sebab kalau makan dia akan munt4h balik.

“Kita risau sebab mak saya ada kenc1ng man1s dan dar4h t1nggi, jadi takut kalau lvka di mata dia tu mesti susah nak baik,” ujarnya.

Kita risau sebab mak saya ada kenc1ng man1s dan d4rah t1nggi, jadi takut kalau lvka di mata tu susah nak baik.

ARIL PILUS

PENYANYI

Tambah Aril, mereka sekeluarga mengambil keputusan untuk menghantar ibu mereka ke pakar mata untuk memastikan tiada sebarang keceder4an serius berlaku.

aril3

Aril risau dengan keadaan ibunya.

“Buat masa sekarang mak saya akan duduk dengan kakak saya dekat bandar supaya senang ada orang jaga. Saya risau dia berdua dengan ayah di kampung.

“Esok nak pergi jumpa pakar mata sebab nak tengok condition mata mak, risau kalau ada yang serius sebab kena jahit,” ujarnya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : Mstar

Be the first to comment on "Aril Pilus cem4s ibu jatuh bilik air, alami lvka bawah mata akibat terkena bucu meja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*