Tak Boleh Makan, Mvntah Berterusan – Janna Nick Masuk Hosp1tal

PETALING JAYA – Selepas kekasih hatinya dimasukkan ke hospital minggu lalu, pelakon dan pengacara sensasi Janna Nick turut menerima nasib sama apabila disahkan mengh1dap vert1go.

Janna ketika dihubungi Kosmo Online! memberitahu, dia dimasukkan ke hosp1tal sejak Sabtu lalu selepas tidak berapa sihat dan mvntah berterusan.

“Doktor kata saya mengh1dap vert1go. Sebelum ini memang tak pernah ada s1mptom-s1mptom sebegitu.

“Sudah empat hari saya tak boleh makan, mvntah berterusan, tak boleh berdiri dan tak boleh imbang badan dengan betul.

“Bila berdiri lama sikit saja rasa nak p1tam, kepala rasa sakit dan tak selesa. Rasa seperti di awan-awangan,” katanya.

Tambah pelakon Marry Me Senorita itu, doktor sudah pun memberinya sejenis ub4t tah4n s4kit bagi mengelakkan dirinya daripada terus mvntah dan mengembalikan selera makan.

“Sekarang ini doktor dah check (periksa) dan bagi saya ub4t yang sesuai dengan apa yang saya hadapi. Tadi pun dah selesai buat ujian Pengimejan Resonans Magnetik (MRI), jadi masih tunggu keputusan.

“Bila saya boleh keluar dari w4d itu belum tahu lagi. Sebab doktor masih pantau dan beritahu saya perlukan rehat secukupnya,” ujarnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

Janna menerusi Instagram turut memuat naik hantaran memaparkan dirinya ketika ini berada di sebuah hosp1tal sambil menikm4ti hidangan sarapan pagi.

“Selamat pagi. Saya baik tiada apa-apa perlu dirisaukan. Tirus kan muka? makan mvntah, makan mvntah. Itulah korang selalu kata saya gemvk sangat,” tulisnya.

Komen Netizen:

Tidak lama dahuluu, Janna atau nama sebenarnya Nurul Jannah Muner, 26, turut pernah dimasukkan ke hosp1tal kerana jangk1tan p4ru-p4ru selepas mengalami b4tuk selama seminggu.

Baru-baru ini, selepas bekas pengacara Melodi itu meraikan kejayaan sebagai Bintang Paling Popular, buah hatinya Dini Schatzmann terpaksa dimasukkan ke sebuah pusat perub4tan akib4t dem4m dan terkena j4ngkitan kum4n. – K! ONLINE

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : https://www.kosmo.com.my/

Be the first to comment on "Tak Boleh Makan, Mvntah Berterusan – Janna Nick Masuk Hosp1tal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*