VIDEO “Tak H4bis2 Bvka Kis4h Pern4h Terl4njur,” G4dis Dikec4m Jaja Aiib Sendiri Demi K0nten

Bukan semua perkara boleh dikongsikan di media sosial untuk tatapan orang awam. Ada yang perlu disimpan sendiri kerana boleh jadi ia akan mengaibkan diri kita sendiri.

@siti_1997

biase perempuan yg pernah terlanjur selalu dipermainkn

♬ bunyi asal – NIEL.

Hal tersebut samalah seperti perkongsian seorang perempuan yang gemar mengangkat topik berkenaan isu ‘terl4njur’ sehingga membuatkan orang lain kurang senang.

Dalam salah satu video yang dimuat naik ke akaun TikTok dikenali sebagai @siti_1997, dia berkongsi reaksi pasangannya ketika diberitahu yang dirinya pernah ‘terlanjur’ sebelum ini.

@siti_1997

kaum adam ckp kita berhak utk dpt peluang kedua dgn syarat kita berubah..jadi korang jgn down oky…tpi lau blh cuba pkir pjg utk terlanjur…

♬ Putus NR – luvhbella♡

Cerita pernah terl4njur dekat boyfriend

Dapat dilihat lelaki itu agak kec3wa dan hanya menunduk selepas mendengar pended4han tersebut. Menurut gadis itu, dia tidak lagi mahu menipu kerana pasangannya amat menyayanginya.

@siti_1997

sy thu dia kecewa dgn sy, yelah laki mane sggup bila kasih dye pernah di sentuh org…😭

♬ bunyi asal – NIEL.

Sanggup buka a1b demi konten

Namun, disebabkan pendedahan beraninya itu, ramai yang telah meninggalkan komen supaya tidak menjaja kisah aib tersebut untuk dijadikan konten di media sosial.

Hal-hal sebegitu seharusnya dibincang secara tertutup kerana kesilapan yang pernah dilakukan bukan sesuatu yang haru ditayang kepada umum memandangkan sebelum-sebelum ini dia juga pernah membangkitkan isu sama berkaitan keterlanjuran.

Semua nak cerita dekat media sosial dah kenapa

Nak buka a1b sendiri tu lant4kla, tapi jangan babitkan pasangan

A1b tu nak satu dunia tau ke?

A1b tu tak perlu lah nak cerita

Allah dah tutup a1b kita, kita yang buka sendiri

 

Sumber: TikTok @siti_1997

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : http://www.rosemerah.dnqj.my

Be the first to comment on "VIDEO “Tak H4bis2 Bvka Kis4h Pern4h Terl4njur,” G4dis Dikec4m Jaja Aiib Sendiri Demi K0nten"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*