P4stikan Isteri Selesa Bers4lin, Artis S4nggup Sewa Satu Tingk4t Pvsat Raw4tan

Meskipun beberapa kali dihambat kontroversi tahun ini, namun pasangan selebriti Rizky Billar dan Lesti Kejora tetap kelihatan bahagia dengan rumah tangga mereka. Malah penyanyi dangdut wanita tersebut telah membawa pulang 4 trofi sekali gus sewaktu berada di acara ‘Indonesian Music Awards’.

Dah sarat h4mil tapi masih lagi aktif buat persembahan…Suami akui banyak titik berat p4ntang-l4rang

Meskipun sedang sarat hamil 7 bulan, Lesti masih lagi dilihat aktif membuat persembahan serta hadir dalam beberapa majlis sambil ditemani suaminya. Menerusi temubual di YouTube Intens Inventigasi, Rizky mengakui banyak menitikberatkan nasihat serta pantang-larang daripada orang tua sebagai panduan menjaga kandvngan.

Sekarang pun dah tengah tanya boleh booking satu tingkat ke tak (Minit 6:00)

Dalam pada itu, pelakon lelaki tersebut difahamkan turut bercadang untuk menyewa satu tingkat pusat rawatan bagi keselesaan isterinya. Bukan itu sahaja, tindakan tersebut juga diambil supaya dapat memudahkan mana-mana pelawat yang ingin datang menjenguk bayi serta ibunya kelak.

Tak payah cakap over, kita kalau ada duit banyak macam tu pun mesti nak jugak

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata kagum dengan usaha Rizky yang begitu jelas sayang akan isterinya dan sanggup berbuat apa sahaja. Akan tetapi, bagi mereka keputusan tersebut tidak pelik kerana mengetahui pasangan berkenaan berkemampuan dari segi kewangan.

 

Sumber:TikTok melialingwu, YouTube Intens Investigasi & Portal Tribunnews 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : https://www.dnq.pw

Be the first to comment on "P4stikan Isteri Selesa Bers4lin, Artis S4nggup Sewa Satu Tingk4t Pvsat Raw4tan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*