VIDEO “‘Awek Starbucks’ Men4ngis Lagi,” Kek4sih H4nya B4wa Makan di Ked4i M4mak

Sebelum ini, tular satu video memaparkan seorang gadis men4ngis selepas ditanya oleh kekasihnya mengapa harga air minuman Starbucks dibeli agak mahal apatah lagi menggunakan kad lelaki tersebut.

Terbaharu, gadis berkenaan yang dikenali sebagai Farah Shazleen sekali lagi men4ngis ketika keluar makan bersama kekasihnya Izaq Yuzaini di sebuah restoran mamak sehingga tular di aplikasi TikTok.

Menerusi rakaman dikongsi Izaq, dia dilihat seolah-olah sukar untuk memahami kehendak teman wanitanya yang mempersoalkan ‘level’ tempat makan mereka.

Video:

@sutradaramalaya

Nak tnya, teh tarik place tu level mamak ke? . Bagi saya level bangsawan… ##fypage ##fyp ##fypシ ##tehtarikplace ##fypage ##tehtarik

♬ original sound – Izaq Yuzaini

“Nak tanya, Teh Tarik Place tu level mamak ke? Bagi saya level bangsawan,” soal lelaki berusia 25 tahun itu kepada orang ramai.

Video berdurasi 17 saat itu memaparkan gadis tersebut kelihatan tidak berselera ketika menjamah roti canai di restoran mamak, malah hanya mampu mengeluarkan air mata di khalayak ramai.

Babak kedua pula menyaksikan pasangan terbabit berada di restoran Teh Tarik Place, namun masih berlinang air mata kerana tidak berpuas hati atas sebab-sebab tertentu.

“Dia cakap Teh Tarik Place tu level mamak je. Aku bawak je la pergi mamak betul supaya lagi jimat. Tu pun nak men4ngis. 
“Dah bawak pergi Teh Tarik Place pun masih tak puas hati.. Tolong,” luah Izaq yang juga bekerja di belakang tabir sebagai anak seni.

Posting video tersebut meraih 1.1 juta tontonan dan lebih 4,000 komen netizen dimana rata-rata meluahkan rasa ‘serabut’ melihat aksi teman wanitanya yang disifatkan cer3wet sekali gus menyusahkan hidup si lelaki.

Selain itu, ada juga segelintir meminta Izaq menghentikan saja ‘content’ menggunakan teman wanitanya yang boleh menimbulkan rasa meluat dan meny4mpah dalam kalangan netizen.

Tak rasa beban ke? Ser4but

Baru bercinta, belum kahwin lagi

Lebih2 siapa nak layan…

Memang kenakan awek ke apa?

Syukur la orang dah belanja…

Teh Tarik Place okey apa!

 

Sumber: TikTok @sutradaramalaya

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : http://www.rosemerah.dnqj.my

Be the first to comment on "VIDEO “‘Awek Starbucks’ Men4ngis Lagi,” Kek4sih H4nya B4wa Makan di Ked4i M4mak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*