Terkejut Dapat Bil Makan Mahal, Pak Azad Terus Pengs4n Depan Pelayan

Petaling Jaya – Nampaknya sejak pembukaan sempadan negeri yang menyumbang kepada kerancakan semula industri pelancongan, pelbagai berita berkaitan kenaikan harga makanan menjadi perhatian ramai.Tidak dinafikan kenaikan harga bahan mentah sejak kebelakangan ini turut mempengaruhi. Bagaimanapun harga yang ditawarkan agak tinggi dan tidak masuk akal.

Pak Azad Terkejut Tengok Bil

Sebut sahaja nama Azad Jasmin, pasti ramai yang sudah mengetahui perangai lucunya.

Perkongsian yang dimuat naik oleh Syazwan Shuhaimi di TikTok memaparkan Pak Azad yang menerima bil selepas selesai makan namun jumlahnya itu membuatkan dia terkejut.

Warganet yang meninggalkan komen-komen juga tidak ketinggalan turut berselor0h dengan bermacam-macam reaksi lucu terhadapnya yang mana gelagat terkejut Pak Azad itu menghiburkan apatah lagi dia jarang tidak membuatkan peminatnya ketawa.

Saya dh tengok berulang hahahaha baru baca komen eh eh ramai juga tgk berulang biar pak ezad penat p.engsan, waiter tu terkejut.

Azad dgn wife kalau tak kelakor tak sah. Ko memang lahir2 dah kelakau ke m.usibat.. hahahaha.. 3 kali aku ulang h.njing.

Video:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pak Azad™️ (@azadsyaziraroses)

Mcam mcm hal la pakazad nie…waiter pon terkejut.

Sapa tgok bnyk Kali sbb nk tgok hrga brpa..hahhaha. Mana mau cukup tu gaji sebulan hahahaaha.

Reaksi Orang Ramai

 

Sumber:hcl

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber :https://www.dnq.pw/

Be the first to comment on "Terkejut Dapat Bil Makan Mahal, Pak Azad Terus Pengs4n Depan Pelayan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*