[VIDEO] Isteri S4yu S4nding Sendiri, Su4mi Bas4h Red4h Banj1r Muncvl Lepas Tetamu Balik

Kejadian banjir yang melanda di beberapa buah negeri memberi kesan cukup hebat kepada para penduduk. Malah ramai yang terperangkap di rumah masing-masing dengan paras air tinggi serta sukar untuk keluar mendapatkan bantuan. Tidak terkecuali, seorang pengantin ini juga antara yang terk4ndas di hari persandingannya.

Kesian tengok pengantin perempuan sanding sorang-sorang…Pengantin lelaki sangkut banjir di Shah Alam

Menerusi satu perkongsian video di TikTok, kelihatan hanya pengantin perempuan sahaja di atas pelamin sedang bersanding sendirian ditemani pengapit. Wanita tersebut yang bernama Fatyn sempat beberapa kali mengelap air mata sewaktu paluan kompang dimainkan.

@marisamiat

Sian tgok pengantin perempuan.. sbab sanding seorang2 kat pelamin..di sebabkan pengantin lelaki sangkut sabab Banjir kat shah alam😭😭😭.. ##fyp

♬ suara asli – Hi, ini meme – 𝑴𝒆𝒎𝒆𝒊𝒏𝒊𝒎𝒆𝒎𝒆🐹

Pengantin lelaki datang jugak seorang diri…Semua tetamu dah balik, dengan seluar basah-basah

Namun akhirnya selepas semua tetamu pulang, barulah Khusairi berjaya juga sampai ke majlis persandingannya dalam keadaan seluar yang basah lencun. Meskipun lambat, namun kedatangannya tetap disambut dengan meriah oleh keluarga. Pengantin perempuan yang tidak dapat menahan sebak terus memeluk erat suaminya itu.

@marisamiat

Alhamdulillah.. pengantin lelaki dtg jgak seorg diri.. smua tamu dah balik.. dgn sluar basah2😭. ya allah time ni sis nangis..

♬ bunyi asal – Marisamiat❣️

Cara dia dakap wife tu, boleh nampak macam mana dia usaha…Mana ada dalam sejarah, pengantin pakai jersey

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur melihat reaksi pihak keluarga perempuan menyambut kedatangan Khusairi. Dalam pada itu, ramai yang kagum dengan usaha lelaki tersebut tetap cuba untuk meredah banjir demi hari bahagianya.

 

Sumber:TikTok Marisamiat 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber : https://www.dnq.pw

Be the first to comment on "[VIDEO] Isteri S4yu S4nding Sendiri, Su4mi Bas4h Red4h Banj1r Muncvl Lepas Tetamu Balik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*