Akhirnya Netizen B0ngkar Gambar Dr Hanafi Dengan Isteri, Rupanya Ini Taste “Hanafi Sikat Tepi”!

Sejak dua hari lalu, tular mengenai nama Hanafi di media sosial. Ramai tertanya-tanya siapa Hanafi sehingga namanya menjadi bualan ramai netizen.

Malah, apa sahaja isu diperkatakan pasti ada netizen meninggalkan komen nama Hanafi. Tak pasal-pasal ramai Hanafi di Malaysia kena tempias.

Tidak kurang juga, hari ini tular perkongsian seorang wanita seolah mempertahankan ‘Hanafi’ dengan memuat naik 5 sebab kenapa ‘Hanafi’ cur4ng.

Rupanya, baru-baru ini seorang wanita berjaya men4ngkap suaminya yang berlaku curang dengan wanita lain di rumah sewa mereka sebelum dia dicer4ikan.

Memetik laporan Kosmo, wanita itu meluahkan dia mula cvriga dengan suaminya tiga hari sebelum kejadian berlaku pada 5 November lalu apabila suaminya sering memberi alasan bagi mengelak berjumpa dengannya.

Wanita itu berkata dia tergerak hati untuk memeriksa telefon suaminya dan lebih kecewa ada gambar dengan perempuan lain di dalam bilik tidur rumah sewa suaminya.

Kata wanita itu lagi, bekas suaminya ada menghubunginya beberapa hari lalu untuk memohon maaf namun dia belum dapat menerima permohonan maaf tersebut.

Kisah tular ‘Hanafi’ itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mendoakan agar wanita itu tabah menempuhi dugaan.

Netizen Bongk4r Gambar Kahwin Dr Hanapi Dengan Bekas Isteri. Ramai Yang Puji Bekas Isteri Cantik

Luluh hati seorang isteri yang mempunyai 1 orang anak bersama Bekas suami Dr Hanapi apabila beliau sendiri menangkap suaminya berdua-dua disebuah rumah sewa bersama perempuan lain. Kecewa Memang Kec3wa.

Memang nama #drhanapi trending giler-giler 1-2 hari ni. dimana mana media sosial #drhanapicurang mesti ada.

Semasa admin merayau2 di facebook mencari bahan artikel, admin ternampak 1 post ada gambar Perkahwinan dr hanapi bersama bekas isteri. admin percaya post tu mesti dari Jurugambar semasa majlis perkahwinan mereka dahulu.

Netizen ni cepat betul buat kerja. Dari mata admin Bekas Isteri Dr hanafi ni da cukup cantik. bekerjaya pulak tu kan.

Amboi Dr Hanafi senyum sampai ke telinga

Admin sempat menjenguk di ruang komen. Rata2 memuji Bekas Isteri Dr Hanafi

Lawa Bini dia

Baru 3 Tahun Da Bosan Ke?

Jadi apa pendapat Korang. Usia perkahwinan baru 3-4tahun. Jadi Kes Mcm ni Da Bosan ke?

Terdahulu..

Lepas kant0i berduaan dalam rumah dengan sk4ndal, suami terus lafaz talak terhadap isterinya. Reaksi suami buat ramai rasa ger4m

Luluh hati sebagai seorang istri yang mempunyai 1 orang anak apabila beliau sendiri yang menangkap suaminya berdua duaan di sebuah rumah bersama perempuan lain. Dipercayai sudah lama menjalinkan hubungan dibelakangnya.

Satu video yang dimuatnaik oleh seorang wanita di sosial media yang berjaya membongk4r hubungan sulit suaminya dengan seorang wanita yang dipercayai sudah lama menjalinkan hubungan tanpa pengetahuan beliau.

Lelaki itu walau bagaimanapun melafazkan talak 1 terhadap istrinya pada masa dan tempat istrinya menangkap mereka berdua duaan di rumah tersebut.

Perkongsian itu mendapat lebih 200 ribu tontonan dan rata-rata netizen mengutuk tindakan si suami yang menjalinkan skandal di belakang istrinya.

Segalanya terbongk4r….

Lagi Kes Cur4ng Dalam Rumahtangga

‘Bila Tuhan nak tunjuk” Lelaki ini tidak sengaja ‘kantoikan’ isteri curang dalam rumah sendiri

“Allahuakbar.. Allahuakbar” kalimah Allah SWT diucapkan beberapa kali oleh lelaki ini apabila isteri dia sendiri ‘kantoi’ curang berdua duaan dengan lelaki lain. Satu rakaman video telah tular di media sosial dikatakan berlaku di salah sebuah taman perumahan di Melaka.

Hanya kerana tertinggal barang sebelum pergi berniaga, lelaki itu berpatah balik ke rumah dan waktu itu segalanya terbongk4r.

Mungkin tidak mampu pendam emosi seorang diri, pended4han mengenai kecurangan pasangan tidak pernah ‘sunyi’ daripada media sosial. Lebih menyakitkan hati apabila orang tersayang bertindak curang di depan mata!

Seorang pengguna Facebook, @Mohammad Hisham memuat naik video tersebut memaparkan lelaki tersebut mendakwa dia tertinggal barang dan berpatah semula ke rumah sebelum ternampak kejadian yang tidak diingini itu.

Rakaman berdurasi 44 saat itu turut kedengaran suaranya tercungap-cungap menahan marah yang berada di luar pagar rumah selain bertanya kepada isterinya jika wanita berkenaan melakukan hubungan mesra dengan orang lain.

“Saya tertinggal barang, saya patah balik. Macam ni Ya Allah Ya Tuhanku! Saya cari duit bang, macam ni dia balas. Pukul 3-4 pagi baru saya tidur. Allahuakbar,” luahnya kepada seorang lagi individu dipercayai jiran terdekat.

Reaksi warganet

“Golongan ni la yg akan makan daging busuk di hari kiamat kelak sedang daging bersih dan halal ad d depan mata..Nauzubillahminzalik, semoga dijauhkan dari perkara2 yang x diingini”

“Sabar abang… Sy dapat rasa sakit nya hati abang macam mne… Sebb janda sy dulu pon sy kene sebijik macam abang ni… Sy keluar cari makan dia buat taik… Ehhh boleh pulak mak janda sy backup anak dia buat slah bukti semua ade.. dia pon dah ngaku memang tdo dengan orng lain.. mak dia backup lg anak dia yg salah bukan nak bg nasihat… Mak mertua ngn anak dia.. sama2 bangsad”

“Maaflahh, Kalau aku lahh, Buat kenduri Arwah dahh kat situu…Polis datang buat tahlil jer,, Ex sundal akuu buat mcm tu pon dulu²,Aku dah terbangkan parang 2kaki…inikan pula Bini…Jangan buat main² oii… Panasss sialll, I feel you bro”

Salinan Report Polis

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber: limauasamboi & ASNsohor

Be the first to comment on "Akhirnya Netizen B0ngkar Gambar Dr Hanafi Dengan Isteri, Rupanya Ini Taste “Hanafi Sikat Tepi”!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*