“Sed4p, Gebv, Sejvk…”- Gelagat Janna Nick Bercuti Pancing Perhatian Ramai!

Pelakon,penyanyi ,pengarah dan selebriti terkenal, Janna Nick atau nama sebenarnya Nurul Jannah binti Munir mencvri perhatian apabila memaklumkan dirinya sudah lama mengidam mahu makan salji di luar negara.

Berpeluang bercuti ke luar negara, Janna Nick berkongsi satu video menikm4ti segenggam salji bersama madu untuk tatapan umum di laman Instagram miliknya.

“Sedap eh snow ni..Serious…Gebu.. & sejuk dia tak macam ais dalam peti ais tu…Lepas ni kena bawak mangkuk, susu, sirap, kacang..gula merah” tulisnya di ruangan kapsyen.

Menerusi rakaman video berdurasi 40saat itu Janna menguyah segenggam salji di atas sebuah pergunungan yang paling tinggi di sana hanya dengan menggunakan tangan semata-mata tanpa ditutupi oleh sarung tangan. Fuhhhh…tak sejuk ke tu?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

Makan bersama madu, pelakon filem Kimchi Untuk Awak itu terbaring keriangan setelah salji yang dimakan berasa sedap, gebu dan sejuk.

Bukan itu sahaja, sebelum itu Janna juga dilihat mencuci mukanya dengan menggunakan salji begitu sahaja! Gelagatnya menahan kesejukan melampau itu menjadi bualan rakan artis dan juga peminat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

Sementara itu di ruangan komen, ramai rakan selebriti dan wargamaya terhibur melihat Janna ‘buat hal’ di negara orang. Tidak kurang juga ada yang sudah lama mempunyai keinginan yang sama untuk merasa dan mencuba makan salji.

Tapau Ikat Tepi Boleh?

Risauuuu…An3h2 je kat sana tu

Sehingga kini, perkongsian tersebut telah menerima hampir 250,000 tontonan daripada wargamaya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber: Instagram Janna Nick

Be the first to comment on "“Sed4p, Gebv, Sejvk…”- Gelagat Janna Nick Bercuti Pancing Perhatian Ramai!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*